УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

ЧУ. Сумчани поїхали з Києва без очок

438
ЧУ. Сумчани поїхали з Києва без очок

ХК "Поділ" - "СДЮСШОР-Ворони" - 5:1 (1:0; 2:1; 2:0) 2 грудня 2010 року. 13:00. СК "АТЕК". 50 глядачів.

Судді: О. Горбатюк, О. Говорун, А. Кузьминський (усі - Київ)

ХК Поділ: Федоров. Черненко - Муханов, Хонін - Кубрак, Голомозий - Рябенко. Савенко - Буточнов - Гаврилюк, Шевченко - Хміль - Волков, Якимчук - Пономаренко - Дроздов, Яцишин - Дворецький - Корабчевський.

СДЮСШОР-Ворони: Шовгеня. Кутузов - Воробйов, Гусєв - Обремський, Мізгунов - Клокол. Жарський - Бобовников - Рябенький, Целогородцев - Ромащенко - Савченко, Бабич - Златін - Лисак, Р. Каравай, Прохоров.

Голи: 1:0. Черненко (Муханов, Волков, 6:29), 1:1. Ромащенко (Гусєв, 22:25), 2:1. Пономаренко (Волков, Дроздов, 33:53), 3:1. Корабчевський (Дворецький, 34:59), 4:1. Шевченко (Волков, Хміль, 41:13), 5:1. Савенко (Хміль, Гаврилюк, 55:36).

Штраф: 6 - 2

Кращі гравці матчу: Олександр Федоров (П), Сергій Волков (П) - Руслан Ромащенко (В).

Євген Гладченко (головний тренер "СДЮСШОР-Ворони"): В першу чергу хочу відзначити, що майстерність у гравців "Подолу" вище, і тому вони спробували обіграти нас малими силами. Перший період вийшов рівним. Пропустили ми гол через свою помилку. У другому періоді відігралися, після чого "Поділ" додав, почав створювати моменти біля наших воріт та забивати. Ми пручалися, але нам не вистачало майстерності. Рахунок - об'єктивний. Сьогодні ми зіграли сильніше, ніж у попередньому матчі, адже вчора довелося грати "з автобусу". Сьогодні ж хлопці перепочили і зіграли краще.

Як і вчора, сьогодні одним з кращих у нас на майданчику був Станіслав Рябенький, який в чемпіонаті України найкращий у своєму віці за набраними очками - 10 (5 голів + 5 передач). Здивований, що його не викликали на збір молодіжної збірної.

Олександр Савицький (Головний тренер ХК "Поділ"): Перемогли за рахунок досвіду, але грали сьогодні погано.